کتاب قارچ خوراکی-دارویی انوکی )پرورش، فرآوری و خواص سلامت زایی) در مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی چاپ شد.
هم اکنون قار چ های پرورشی خوراکی به یکی از مهمترین منابع طبیعی غذایی فراسودمند تبدیل شده اند که در بسیاری از کشورهای جهان به طور وسیعی تولید می شوند. در سطح جهانی، 5 گونه مهم از قارچهای پرورشی به ترتیب مقدار تولید عبارتند از: انواع گونه های صدفی، گوش چوب، دکمه ای و انوکی. در کشور ما، همچنان سهم قارچ دکمه ای سفید بیش از 90 % از مجموع کل تولید قارچهای خوراکی را شامل می شود، اما با توجه به روند جهانی گرایش به سمت قار چهای خوراکی-دارویی غیر دکمه ای و سیاست گذاری وزارت جهاد کشاورزی در برنامه ششم توسعه به منظور توسعه تولید 4 گونه قارچ دارویی شاه صدف، ری شی )اصطلاحا گانودرما(، شی تاکه و انوکی، در سا لهای اخیر علاقمندان زیادی متقاضی پرورش اینگونه قارچها شده اند. در حالی که اطلاعات نسبتا تخصصی خوبی در کشور ما در زمینه تولید قارچهایی نظیر دکمه ای، ش یتاکه و ری شی وجود دارد، هنوز اطلاعات عمومی و تخصصی در مورد قارچ انوکی بسیار اندک است.این کتاب به بررسی علمی کاشت داشت برداشت و مشکلات مربوط به قارچ خوراکی-دارویی انوکی می پردازد.