پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
منوی سایت
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
صفحه مخصوص واحدها
پیوند ها
...............................................
تبلیغات
- مرکز آموزش سازمان فعالیت های قرآنی
چاپ قارچ خوراکی-دارویی انوکی (پرورش ، فرآوری و خواص سلامت زایی)
تاریخ انتشار: سه شنبه 12 اسفند 1399

 کتاب قارچ خوراکی-دارویی انوکی )پرورش، فرآوری و خواص سلامت زایی)  در مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی چاپ شد.

هم اکنون قار چ های پرورشی خوراکی به یکی از مهمترین منابع طبیعی غذایی فراسودمند تبدیل شده اند که در بسیاری از کشورهای جهان به طور وسیعی تولید می شوند. در سطح جهانی، 5 گونه مهم از قارچهای پرورشی به ترتیب مقدار تولید عبارتند از:  انواع گونه های صدفی، گوش چوب، دکمه ای و انوکی. در کشور ما، همچنان سهم قارچ دکمه ای سفید بیش از 90 % از مجموع کل تولید قارچهای خوراکی را شامل می شود، اما با توجه به روند جهانی گرایش به سمت قار چهای خوراکی-دارویی غیر دکمه ای و سیاست گذاری وزارت جهاد کشاورزی در برنامه ششم توسعه به منظور توسعه تولید 4 گونه قارچ دارویی شاه صدف، ری شی )اصطلاحا گانودرما(، شی تاکه و انوکی، در سا لهای اخیر علاقمندان زیادی متقاضی پرورش اینگونه قارچها شده اند. در حالی که اطلاعات نسبتا تخصصی خوبی در کشور ما در زمینه تولید قارچهایی نظیر دکمه ای، ش یتاکه و ری شی وجود دارد، هنوز اطلاعات عمومی و تخصصی در مورد قارچ انوکی بسیار اندک است.این کتاب به بررسی علمی کاشت داشت برداشت و مشکلات مربوط به قارچ خوراکی-دارویی انوکی می پردازد.

 

 

ارسال نظر:
نام:

پست الکترونیکی:

آدرس وبسایت یا وبلاگ:

نظرشما:

لطفا عبارت را در کادر مربوطه وارد نمایید

قوانین سایت:
  • نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 17 نوشته شود حداکثر تا 10 صبح روز بعد منتشر می شوند
  • پس از تکمیل فرم بر روی دکمه ثبت کلیک نمایید.
نظرات شما: