به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب « آنالیز دستگاهی در صنایع غذایی » تالیف محمدرضا رستمی، مهسا علی کرد، رضا آقا بیگی، مهران نادری، مینا میرزا نجفی زنجانی و بهنوش انصاری، با شمارگان 500 نسخه، دارای 243 صفحه، در پنج فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.
در این کتاب به معرفی روشهای آنالیز دستگاهی که کاربرد گستردهای در علوم مواد غذایی دارد پرداخته شده است.
چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت یک میلیون و دویست هزار ریال عرضه شد و علاقمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.