با حضور اساتید برجسته کشوری؛ همایش ملی "مرز و مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی" برگزار می‌شود
Alternate Text
تاریخ انتشار: دوشنبه 24 آذر 1399 بازدید: 1461

دبیر اجرایی همایش مرز و مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی از برگزاری این همایش علمی با حضور اساتید برجسته کشوری در کردستان خبر داد.

مجید آوج اظهار کرد: همایش علمی پژوهشی مرز و مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی به همت جهاددانشگاهی استان کردستان با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کشور و مشارکت جمعی از دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی استان طی روزهای 25، 29 و 30 آذر ماه به صورت مجازی برگزار می شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این همایش، واکاوی بحث مرز،حوزه های فرهنگی و ارتباط آن با توسعه و امنیت فرهنگی و همچنین تحلیل مناسبات اجتماعی و تجارب زیسته مرزنشینان است.

آوج با اشاره به ضرورت برگزاری همایش، عنوان کرد: با توجه به گستردگی مناطق مرزی ایران، نگاه علمی اساتید و دانشگاهیان می تواند به شناسایی مسائل و مشکلات و ارائه راه کارهایی جهت تقویت دوستی، صفا و صمیمت مردمان نوار مرزی، بهبود معیشت و رفاه زندگی مرزنشینان، ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری،  توسعه مبادلات مرزی و صادرات بپردازد.

دبیر اجرایی همایش خاطرنشان کرد: دو پانل تخصصی با سخنرانی اساتید برجسته ایران در حوزه جامعه شناسی با محوریت مرز و مناسبات اجتماعی و مرز و توسعه فرهنگی در 25 آذر در دو نوبت صبح و عصر به صورت وبینار برگزار می شود که علاقمندان می توانند از طریق سامانه امجد جهاددانشگاهی به آدرس Amjad.jde.ir/kd (رمز عبور 123456) در این نشست ها شرکت نمایند.

وی با اشاره به دیگر برنامه های این رویداد علمی، خاطرنشان کرد: پانل تخصصی ارائه مقالات پژوهشگران در روز 29 آذر نیز به صورت مجازی و از طریق سامانه یاد شده برگزار می شود.

آوج در پایان یادآور شد: همایش مرز و مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی با سخنرانی مسئولان و تقدیر از صاحبان مقالات برتر در آیین اختتامیه در روز 30 آذر ماه به کار خود پایان خواهد داد.

گالری تصاویر
همایش مرز و مناسبات و توسعه فرهنگی
همایش مرز و مناسبات و توسعه فرهنگی