جمعه 7 اردیبهشت 1403
منوی سایت
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
صفحه مخصوص واحدها
پیوند ها
-
مرکز آموزش سازمان فعالیت های قرآنی
برنامه های در حال اجرا
با شاهدان جهاد
زندگینامه شهید عباس ارشدی پور
شهید عباس ارشدی پور در سال 1343هـ.ش در شهرستان اصفهان چشم به جهان گشود. وی از کودکی با اهل بیت پیامبر(ع) مأنوس بود و به آنها عشق می ورزید. تحصیلات مقدماتی را در زادگاه خود با موفقیّت به پایان رساند تا اینکه در آزمون سراسرس سال1362 دانشگاه ها در رشته «مکانیک – طراحی جامدات» دانشگاه تبریز پذیرفته شد. این شهید که با شروع انقلاب اسلامی در حالی که نوجوانی سیزده ساله بود، در اغلب راهپیمایی ها و تظاهرات مردمی شرکت می کرد، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در حد توان، مدافع آرمان های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی بود. در دوران دفاع مقدس، بارها به میادین نبرد اعزام گردید تا از تمامیّت ارضی کشور دفاع کند. در نیمسال 65-66 که به منظور جبران عقب ماندگی های درسی به جبهه اعزام نشده بود، نتوانست نسبت به جنگ و دفاع مقدس بی تفاوت باشد؛ لذا به محض اطلاع از راه اندازی خط تولید مهمات در دانشکده فنی، توسط واحد خودکفایی سپاه پاسداران، همکاری نمود تا اینکه در شب 27/10/1365 کارگاه دانشکده فنی توسط نیروهای عراقی بمباران شد و به فیض عظیم شهادت نایل آمد.
Alternate Text اصفهان شفیعیان مدیرفرهنگی: معاون فرهنگی: مدیرفرهنگی: شفیعیان
شماره تماس: 37932364 - 031
پست الکترونیکی:
معرفی اجمالی:
اهداف و مأموریت‌های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان: 1.ایجاد شناخت و محبت و دوستی نسبت به (خدا، انسان، زمین، سرزمین، جهان و هستی) از طریق: شناخت و تمرینِ زیبایی، خیر و نیکی؛ و با عنصر: ذکر و یاد و در محیطی: آزاد و با روح: دلسوزی و شفقت و همراهی و معیت بعنوان لوازم اصلی سازندگی و تربیت 2.احترام و تکیه بر عناصر اصلی ساختار وجودی انسان یعنی تدبر، تفکر و تعقل و در محیط اراده و انتخاب آزاد افراد. 3. توجه و تأکید ویژه بر رشد انسانی و اخلاق به منزله ثمره نهایی برنامه‌ها. 4. باور عمیق قلبی و فکری به مسئولیت سازندگی و احساس رسالت و وظیفه در قبال دانشجویان در زمینه کمک دریافتن و ارائه مفهوم زندگی به آنان. 5.یافتن و تکمیل استعدادها و ظرفیت‌های وجودی افراد و هدایت استعدادهای تکامل یافته آنان به سوی مبدأ خیر و کمال و نیکی و زیبایی. 6.ایجاد حس امید و نشاط نسبت به آینده. 7. بیان روزآمد آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی از طریق پر کردن شکاف نسلی و ارتباط با نسل قبل و تبیین شخصیت چند وجهی و عمیق و لطیف و عرفانی امام خمینی (ره) بعنوان معمار کبیر انقلاب اسلامی (به منزله فرهنگی‌ترین انقلاب معاصر) و منویات رهبر معظم انقلاب در تکریم آزاداندیشی و دانش‌ورزی و ... .
Alternate Text زنجان صالحی مدیر فرهنگی: معاون فرهنگی: مدیر فرهنگی: صالحی
شماره تماس: 024-333035313
پست الکترونیکی: znacecr@yahoo.com
معرفی اجمالی:
4معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان زنجان در راستای اهداف اساسنامه‌ای این نهاد انقلابی با موضوع "توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان" و ماموریت مصرح "تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی و برنامه‌ریزی فرهنگی و تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان، به‌خصوص دانشجویان" در اساسنامه جهاددانشگاهی، تلاش می‌نماید با چهار رویکرد "ثبات برنامه‌ریزی و استمرار در فعالیت‌ها"،"تخصصی کردن فعالیت‌های فرهنگی"، "استفاده هرچه بهتر از پتانسیل گروه‌های کار دانشجویی"، "ایجاد منابع درآمدی پایدار" فعالیت‌های خود را سامان دهد. جهاددانشگاهی زنجان برای تحقق رویکردهای چهارگانه خود در توسعه فعالیت‌های فرهنگی، ایجاد تشکیلات متناسب بومی را نیز به‌عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی واحد در نظر گرفته است که در این راستا، علاوه بر افتتاح باشگاه علمی فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه زنجان، سه مرکز فرهنگی نوع ب، با عناوین « مرکز فرهنگ و فن‌آوری‌های نوین رسانه‌ای»، «مرکز علمی و ترویجی معماری ایرانی و اسلامی» و «مرکز تخصصی محصولات و خدمات فرهنگی و نمایشگاهی» با اخذ مجوز از دفتر مرکزی این نهاد انقلابی در جهاددانشگاهی واحد استان زنجان راه‌اندازی شده است. علاوه بر فعالیت‌ این مراکز تخصصی، اداره فعالیت‌های فرهنگی و دینی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان زنجان در طول سه سال گذشته، افزون بر یک‌هزار برنامه فرهنگی با بیش از 190 هزار نفر مخاطب دانشجو را در سطح 21 دانشگاه و مرکز آموزش‌عالی استان به اجرا درآورده است که اجرای موفق 10 برنامه استانی و دو برنامه ملی در سال تحصیلی گذشته (سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان کشور و جشنواره سراسری پاتوق طنز دانشجویی تلخند) نمونه‌ای از این فعالیت‌ها است.
Alternate Text تربيت مدرس پرویزی بشیر معاون فرهنگی: بشیر پرویزی
شماره تماس: 88220295
پست الکترونیکی: farhangi.jdtm@gmail.com
معرفی اجمالی:
معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس با توکل بر خداوند متعال و با سرلوحه قرار دادن اهداف و ماموریت های جهاد دانشگاهی در سند چشم انداز، با برخورداری از کادر مجرب، دارا بودن مرکز مطالعاتی آینده پژوهی فرهنگی، بهره گیری از توان و ظرفیت بالای علمی دانشگاهی، دسترسی به اساتید طراز اول و همچنین دارا بودن کانون پژوهشگران جهاددانشگاهی، تاکنون مجری برنامه های مختلف فرهنگی بوده است. فعالیت های فرهنگی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس در قالب های آموزشی، مطالعاتی، تبلیغی و ترویجی و ... همواره استمرار داشته و در اجرای آنها با مراکز و نهاد ها و سازمان های مختلف کشور همکاری می نماید. معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس با بهره گیری از فرصت های موجود، اولویت خود را در عرصه مطالعات آینده پژوهی فرهنگی قرار داده است و در این خصوص با نگاه آینده نگرانه به فرصت ها و تهدید های جامعه به خصوص در حوزه دانشگاهی امیدوار است بتواند در تدوین سیاست های کلان فرهنگی برای تحقق آرمان های بلند انقلاب مثمر ثمر باشد.
Alternate Text چهارمحال و بختياري امیدی ارجنکی اصغر معاون فرهنگی: اصغر امیدی ارجنکی
شماره تماس: 32320070-32320323-038
پست الکترونیکی: asghar_omidi_arj@yahoo.com
معرفی اجمالی:
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری با هدف تعمیق گرایش و باور های دینی و آگاهی سیاسی نسل جوان به ویژه دانشجویان و تبلیغ و ترویج آرمان ها و ارزش های انقلاب برای مقابله با گسست نسلی و تهاجم فرهنگی و رشد خلاقیت و پرورش استعدادهای هنری و ادبی و تقویت مشارکت فعال دانشجویان در مسائل سیاسی و اجتماعی استان فعالیت می نماید. مراکز و شعب دارای مجوز رسمی در این معاونت به شرح ذیل می باشد : 1- شعبه سازمان دانشجویان 2- مرکز تولید محصولات فرهنگی هنری(مرکز نوع ب) 3- شعبه مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) 4- شعبه سازمان انتشارات 5- خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه چهارمحال و بختیاری 6- خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)شعبه چهارمحال و بختیاری همچنین این معاونت از واحدهای فعال در حوزه فعالیت های قرآنی با رویکرد دانشگاهی است و با همکاری مرکز فرهنگی دانشجویی امام، انقلاب و ولایت فقیه و عقد تفاهمنامه با مرکز نشر آثار حضرت امام خمینی در اصفهان، در سال های اخیر برنامه های ارزشمندی اجرا کرده است و درآینده نیز ادامه خواهد داشت.
Alternate Text ایسنا متقیان علی رییس: علی متقیان
شماره تماس: 61972000
پست الکترونیکی: info@isna.ir
معرفی اجمالی:
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌ تنها خبرگزاري با هويت دانشجويي و نخستين خبرگزاري غيردولتي ايران پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي محسوب مي شود كه امتياز آن در تاريخ 1378/4/2 از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اختيار جهاددانشگاهي قرار گرفت. خبرگزاري دانشجويان ايران با بهره‌گيري از سرمايه‌ي انديشه، صداقت و با تكيه بر توان، خلاقيت، نوآوري جوانان دانشجو در 13 آبان 1378 با اظهار لطف مقام معظم رهبري خطاب به ايسنا كه فرمودند: "اخبار خوب، مفيد و اميدبخش مخابره كنيد." با هدف اطلاع رساني صحيح، بهنگام و همه جانبه به صورت آزمايشي و در 16 آذر همان سال مصادف با روز دانشجو به صورت رسمي به عرصه اطلاع‌رساني گام نهاد. رسالت اصلي اين رسانه خبري از بدو تاسيس تاكنون ايفاي نقش دانشگاهيان در توسعه فضاي رسانه‌اي كشور و ارتقاي آگاهي‌هاي علمي، فرهنگي، سياسي، اجتماعي، اقتصادي، هنري و صنفي با نگاهي دانشگاهي و دانشجويي و شكل‌گيري حلقه واسط بين مسوولان، نخبگان و مردم بوده است.
Alternate Text مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی هاشمی تروجنی سیدمحمد رییس: سیدمحمد هاشمی تروجنی
شماره تماس: 66970614-16
پست الکترونیکی: sec.eirscc@acecr.ac.ir
معرفی اجمالی:
مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی از سال 1383 راه اندازی و آغاز به کار نموده است. هدف از تأسیس این مرکز آشنا نمودن نسل جوان دانشگاهی با زندگانی پربرکت و مبارزات و مجاهدت های حضرت امام(ره)، تبیین آرمانها و اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر بهره گیری از ابزارهای هنری و فرهنگی، بسط و تعمیق فرهنگ ساده زیستی امام خمینی(ره)، بالابردن مشارکت دانشگاهیان در ترویج اندیشه های امام خمینی(ره) و مبانی انقلاب اسلامی، تبیین همراهی تاریخی جنبش دانشجویی با حضرت امام و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی، بستر سازی فرهنگی و فراهم سازی انس بیشتر دانشگاهیان با آثار و تألیفات امام راحل، بکارگیری و بهره مندی از جامعه جوان دانشگاهی در طرحها و فعالیتها و پژوهش در ابعاد مختلف سیره نظری و عملی امام(ره)، روزآمد کردن اندیشه های امام(ره) و پاسخ به نیازهای دانشجویان و دانشگاهیان باتوجه به عنصر زمان و مکان، تعامل با مراکز و شخصیتهای دانشگاهی و صاحبنظران داخلی و خارجی در ترویج افکار و اندیشه امام خمینی(ره)، ارتباط با دانشجویان خارج از کشور به منظور آشنا نمودن آنها با اندیشه ها، تألیفات و الگوهای رفتاری حضرت امام(ره) می باشد.
Alternate Text موسسه قرض الحسنه دانشجویان علیگو محمود رییس: محمود علیگو
شماره تماس: 66967900
پست الکترونیکی: info@isfa.ir
معرفی اجمالی:
4 موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران با الهام از تعاليم عاليه اسلام و با استظهار به عنايات خاصه حضرت بقيه اله امام زمان حجه بن الحسن العسگري عجل الله تعالي فرجه الشريف به منظور انجام خدمات عام المنفعه و نشر و تعليم و ترويج فرهنگ اسلامي به هرنوع و هر كيفيت وكمك به تامين نيازها و بهبود زندگي دانشجويان، دانشگاهيان و جهادگران دانشگاهي و اعطاي وامهاي بدون بهره ( قرض الحسنه) از طريق دريافت وجوه ذخيره شده توسط خيرين، اعضاء صندوق، جهاد دانشگاهي و ساير اشخاص حقيقي و حقوقي كه بصورت قرض الحسنه يا بلاعوض در اختيار صندوق قرار خواهند داد با حفظ و رعايت موازين شرعي و مقررات جمهوري اسلامي ايران و در قالب مصوبات هيئت امناء جهاد دانشگاهي و به منظور احياء و ترويج سنت حسنه قرض الحسنه در جامعه بويژه جامعه دانشگاهي و كمك به حل بخشي از مشكلات مالي و معيشتي دانشجويان، جهادگران و دانشگاهيان و در راستاي تحقق استراتژي برنامه سوم توسعه جهاد دانشگاهي"مبني بر تقويت فرهنگ و ارزش هاي اسلامي در جامعه و به خصوص در جمعيت جوان و دانشجويان و دانشگاهيان" تأسيس شده است.
چند رسانه ای
  • ویژه نامه دانشجویی "مسیر" منتشر شد
    این ویژه نامه با هدف مشارکت دانشجویان، تقویت فرآیند عضوگیری، افزایش نشاط و آشنایی با فعالیت ها و برنامه های دانشجویی در شعب جهاددانشگاهی در دانشگاه های استان قم منتشر شده است.
  • کتاب «یادگیری از شکست در کارآفرینان» منشر شد
    کتاب "یادگیری از شکست در کارآفرینان" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قم منتشر شد به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، نویسنده این کتاب در نگارش به جای موفقیت کارآفرینان، بر شکست‌های آنان تمرکز نموده است. دین شفرد، تونتن ویلیامز، مارکوس ولف و هونگر پتزلت مولفین کتاب "یادگیری از شکست در کارآفرینان" هستند و مرتضی هندیجانی‌فرد و وجیهه وفایی از دانشجویان دکتری دانشگاه تهران آن را ترجمه کرده‌اند. شکست کارآفرینان در کسب و کار خود، می‌تواند پیامدهای روانشناختی و اجتماعی بسیاری را برای آنان در پی داشته باشد، این کتاب، توجه خود را بر این پیامدهای روانشناختی و اجتماعی معطوف ساخته تا دریابد که چرا برخی افراد در مقایسه با سایرین، واکنش‌های هیجانی منفی‌ بیش‌تری به شکست دارند؟ همچنین در این کتاب به این موضوع پرداخته شده که چگونه هیجانات منفی می‌توانند مدیریت شوند؟ چرا برخی افراد، تصمیم خود برای پایان دادن به کسب و کاری با عملکرد ضعیف را به تأخیر می‌اندازند؟ چرا کارآفرینان شکست‌خورده در برخی جوامع، بیش از جوامع دیگر، داغ ننگ می‌خورند؟ نقش محتوای هیجانی روایت‌های شکست در فرآیند معنابخشی به شکست چیست؟ چرا برخی افراد، بیش از سایرین از شکست‌های خود یاد می‌گیرند؟ کتاب "یادگیری از شکست در کارآفرینان" با اتکاء به نظریه‌های روانشناسی و کارآفرینی به این پرسش‌های بنیادین پاسخ داده است. مخاطبان این کتاب، پژوهشگران آکادمیک، دانشجویان و متخصصان رشته‌های کارآفرینی و روانشناسی صنعتی هستند. لازم به ذکر است کتاب "یادگیری از شکست در کارآفرینان" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قم منتشر شده است.
    "استنباط‌های فلسفی از آیات و روایات" منتشر شد
    کتاب "استنباط‌های فلسفی از آیات و روایات" به قلم "عسکر دیرباز" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قم منتشر شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این کتاب استنباط‌های فلسفی و کلامی از آیات به ویژه روایات یا الهیات نقلی، است و سعی می‌کند معرفت صحیح و گسترده‌ای در حد توان برای خواننده فراهم کند. منابع این نوشته بطور عمده روایات اعتقادی است که در کتاب‌های اصول کافی و توحید صدوق آمده است که مجموعه آنها در کتاب بحارالانوار جمع شده و مصدر این نوشته است. ترتیب مطالب کلی "استنباط‌های فلسفی از آیات و روایات"؛ "شناخت خداوند متعال، گرایش و علاقه به او از طریق فطرت"، "مهمترین استدلال‌های مطرح شده در قرآن و روایات برای آشناساختن بیشتر انسان با خدای متعال و به نحوه اثبات وجود او بعنوان غنی‌البذات"، "حتمی‌الوجود"، "کمال مطلق"، "بررسی میزان و چگونگی توانایی انسان نسبت به شناخت ذات خداوند متعال"، "شناخت‌هایی اعم از شناخت فطری و شهودی"، "شناخت عقلی"، "شناخت تجربی؛ از طریق شناخت معلول پی به شناخت علت‌العلل بردن"، "شناخت خدای متعال توسط خود او"، "بررسی میزان و چگونگی توانایی انسان نسبت به شناخت صفات خداوند متعال از طریق معرفی اوصاف ایجابی و سلبی". از جمله پیش‌فرض‌های کتاب استنباط‌های فلسفی از آیات و روایات آن است که تعالیم الهی برای تعطیل کردن فعالیت های معرفتی بشر نیامده است بلکه هدف تقویت ابزارهای معرفتی بشر و نشان دادن محدودیت‌های این ابزارها بوده است، در همین راستا مفروض آن است که ما معرفت‌های بدیهی ونظری داریم که یکی از مصادیق معرفت‌های بدیهی اصول اولیه قواعد استنتاج منطقی است. مفروض دیگر آن است که در محدوده کلی معرفت‌های بدیهی، آنچه در قرآن و روایات آمده نه تنها ناسازگار با این بدیهیات نخواهد بود بلکه اساس روی آوردن به قرآن و روایات مبتنی بر همین بدیهیات و از جمله بر معرفت وگرایش فطری بشر نسبت به خدای متعال است. روشی که در این کتاب 199صفحه ای بکاررفته است تبیین مدلول مطابقی، تضمنی و التزامی آنهاست. این نوشته بخاطر محدودیت در حجم، در دو جلد ارائه خواهد شد؛ جلد دوم باعنوان معرفی صفات خاص خداوند در روایات و معرفی افعال خداوند با همین روش تدوین و عرضه می‌شود. گفتنی است، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عسکر دیرباز، عضو مجلس خبرگان رهبری، عضو هیئت علمی و رئیس دانشگاه قم است.
    "اندیشه سیاسی امام خمینی" منتشر شد
    کتاب "اندیشه سیاسی امام خمینی" به قلم علی شیرخانی توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم منتشر شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم: « امام خمینی یکی از بارزترین چهره‌های فکری و معرفتی است که آرا و اندیشه‌هایش در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و ایجاد نظام جمهوری اسلامی بیشترین نقش را داشته است و به جرأت می‌توان گفت که تأسیس نظام جمهوری اسلامی در ایران با هدف توجه به شریعت آسمانی و احیای آن بر اساس آرا، نظرات و اندیشه‌های سیاسی امام خمینی که به عنوان معمار بزرگ آن نیز شناخته شده است، صورت گرفته است. این در حالی است که امام خمینی یکی از دانشمندان و فقیهان بزرگ مسلمان در دوران معاصر است که نه تنها انقلاب اسلامی را در ثلث آخر سده بیستم میلادی رهبری و هدایت نمود بلکه توانست علی‌رغم محدودیتها و موانع فراوان، با ارائه آرا، دیدگاهها و نقطه نظرات خویش، نظام جمهوری اسلامی را به عنوان نظامی دینی – مردم سالار یا مردم سالاری دینی در ایران بنیان نهد. بعلاوه او پس از ایجاد نظام جمهوری اسلامی بر مبنای نظریه ولایت فقیه، به مدت ده سال رهبری نظام و شکل دادن به ارکان و بنیان‌های اصلی و ساختارهای مهم آن را نیز بر دوش گرفت و بر همین اساس به پی‌ریزی اساسی مهم در تاریخ ایران پرداخت. بر این مبنا فهم اندیشه‌های سیاسی اجتماعی امام خمینی(ره) که خود را در فلسفه سیاسی متجلی می کند ضرروتی اساسی است که در این نوشتار به آن پرداخته خواهد شد. و جنبه های مختلف اندیشه های امام خمینی(ره) مورد تحلیل و بررسی قرار خواهد گرفت.»
    "دیباچه‌ای بر مردم سالاری دینی و توسعه سیاسی" منتشر شد
    "دیباچه‌ای بر مردم سالاری دینی و توسعه سیاسی" نوشته علی شرخانی توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم منتشر شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم: «امام خمینی تحقق نظام سیاسی مردمسالاری در عصر خود را جمهوری اسلامی میداند که با شرایط مورد نظر دین و با پشتوانه‌ی آرای عمومی، اجرا کننده‌ی احکام اسلام است. ایشان معتقدند الگوی حکومتی متبوع ما همانا شیوه‌ی حکمرانی پیامبر و امام علی (ع) و متکی به نظر عموم است. شهید صدر نیز در پیش‌نویس خود بر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که ان‌الشریعه ‌الاسلامیه هی مصدر التشریع ... پس محتوا ، روح و حقیقت نظام را شریعت اسلامی تشکیل می‌دهد. در نگاه امام شکل حکومت نیز با مراجعه به آرای همگانی تعیین می‌شود. در نتیجه امام خمینی سعی میکند در نقطه‌ای بین خواست مردم( آرای عمومی) و خواست الهی(شریعت اسلامی) ارتباط برقرار نماید. اینجاست که ارتباط و پیوستگی دین و مردم سالاری در اندیشه امام خمینی(ره) نمود عینی به خود می گیرد. لذا می فرماید:« ما هم که حکومت اسلامی میگوییم، میخواهیم یک حکومتی باشد که هم دلخواه ملت باشد و هم حکومتی باشد که خدای تبارک و تعالی نسبت به او گاهی بگوید که اینهایی که باتو بیعت کردند با خدا بیعت کردند.» پس نظریه‌ی ولایت در اندیشه‌ی امام خمینی و الگوی جمهوری اسلامی، از یک طرف تبلور حاکمیت الهی و از طرف دیگر، بیان کننده حکومت مردمی دراین نظریه است.»
  • دومین جشنواره ملی مهدویت
    معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره ملی مهدویت را تا ۱۵ دی‌ماه اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم علی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری دومین جشنواره ملی مهدویت، بیان کرد: این جشنواره با همکاری شورای هماهنگی فعالیت‌های مهدوی، مسجد مقدس جمکران، حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مرکز تخصصی مهدویت، دانشگاه‌ها و وزارت علوم و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور برگزار می‌شود. وی گفت: با توجه به اهمیت بحث مهدویت و شناخت ماهیت و ضرورت پاسداشت این رکن اعتقادی و با توجه به نقش مهم فرهنگی و هنر و علمی شدن این دو حوزه با محتوای عمیق و متقن کلامی شیعی، نیاز شدیدی به برگزاری برنامه‌های علمی و فرهنگی و هنری به شکل توأم در فضای علمی کشور احساس می‌شود. معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم ادامه داد: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر شاهد کمرنگ شدن برنامه‌های غنی و فاخر در این حوزه بوده‌ایم این حرکت فرهنگی و علمی که با حضور نهادهای کارساز در این حوزه رقم خواهد خورد و گامی جدی در زمینه تولید نظریات جدید در حوزه انتظار و خلق آثار علمی که مبین این اندیشه متعالی است، برداشته خواهد شد. وی با بیان اینکه این جشنواره برای پر کردن خلأهای موجود در برنامه‌های هنری و ادبی در حوزه مهدویت طراحی شده است، گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالایی که در حوزه هنری و ادبی میان دانشجویان وجود داشته است، جشنواره ملی مهدویت برای تبیین و ترویج معارف مهدوی در این حوزه ها برگزار می‌شود. حسینی با بیان اینکه جشنواره ملی مهدویت در سال‌ جاری در سه بخش برگزار می‌شود، افزود: بخش ادبی شامل شعر، قطعا ادبی، داستان کوتاه، بخش هنری شامل پادکست، عکس با موبایل و یا حرفه‌ای، طراحی گرافیکی و بخش کتابخوانی مربوط به کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» اثر مقام معظم رهبری می‌شود. وی بیان کرد: محور جشنواره در سال جاری با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین تمدن سازی تحت عنوان «تمدن سازی نوین، آمادگی برای ظهور» نامگذاری شده است. معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم با بیان اینکه جشنواره ۱۶ آبان‌ماه افتتاح شده است، افزود: اختتامیه جشنواره ملی مهدویت در اسفندماه برگزار می‌شود و مهلت ارسال آثار نیز تا ۱۵ دی‌ماه است. دبیر دومین جشنواره ملی مهدویت تصریح کرد: سال گذشته جشنواره ملی مهدویت در زمینه چالش‌های اعتقادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در پنج بخش برگزار شد و هزار و ۲۸۶ اثر به این جشنواره رسید. وی گفت: ثبت نام و ارسال عکس‌ها در سایت جشنواره به آدرس www.mahdaviatfest.ir انجام می‌گیرد.
    هشتمین دوره‌ی مسابقات ملی مناظره دانشجوییان ایران در استان قم
    هشتمین دوره‌ی مسابقات ملی مناظره دانشجوییان ایران در استان قم